EEN COACHING VOL EFFECTIEVE EN PRAKTISCHE OEFENINGEN OM JOUW DOEL TE BEREIKEN

Of je nu professioneel zanger bent, zangdocent of amateur

Iedere zanger vindt het fijn om zo nu en dan (of vaker) te knutselen met zijn stem, te kijken of er nog meer in zit.
Of je merkt dat je ergens technisch tegenaan loopt waarbij je zelf er de vinger niet op kunt leggen waar 'm dat nou in zit.
Of je hebt stemproblemen en je wilt graag op een gezonde manier je stem weer gaan gebruiken.

Ik vind het te gek om te laten zien wat er allemaal nog meer te halen is op gebied van zang, want dat is er!
Mijn ultieme doel is zangers laten zien welke mogelijkheden er zijn en ze te laten ervaren dat ook zij die mogelijkheden hebben!
Daarnaast wil ik zangdocenten te helpen om een instrument dat zo complex is als de stem, op een zo makkelijk mogelijke manier uit te leggen aan hun leerlingen.

Een coaching houdt in dat we een uur intensief werken aan jouw stem en jouw vaardigheden.
Jouw hulpvraag staat centraal: wat wil jij leren? Wat wil je verbeteren?
Dat gaan we doen. Meestal aan de hand van repertoire (want uiteindelijk willen we techniek verbeteren zodat we in repertoire makkelijker de sound kunnen kiezen die we willen toch?) maar ook als je alleen voor theorie en oefeningen komt vind ik dat een feest!

Aan het einde van het uur ben je flink bezig geweest om datgene te verbeteren waar je voor kwam. Je krijgt een Personal Voice Plan en oefeningen mee naar huis waarmee je een flinke tijd vooruit kunt.

Ik werk met het Universal Voice Systeem, een zangsysteem waarmee je in elke stijl kunt werken, of het nu jazz, musical, rock, metal of klassiek is. 
Naast Universal Voice Course Instructor ben ik Estill Master Trainer.
Nieuwsgierig?

Wat anderen zeggen over ElkeZingt

Elke heeft me geholpen om een droom te vervullen!
Al een aantal jaar heb ik geprobeerd om Distortion onder de knie te krijgen, wat maar niet lukte. Maar tijdens de eerste individuele coaching met Elke kreeg ik het meteen te pakken.
Ze voelt goed aan wat ik nodig heb en helpt me om de juiste stapjes te zetten. Ook is het gewoon hartstikke lachen om samen allerlei gekke sounds te maken! Nu na 7 coachings kan ik steeds makkelijker de Distortion gebruiken en heb ik ook uitstapjes gemaakt naar andere effecten! 


Annemiek Leemans

(zangeres)

 Wat zo fijn is aan Elke is dat ze je als professional volledig gelijkwaardig kan benaderen en je tegelijk ook super veel te leren heeft. Ze laat je volledig in je waarde, waardoor je echt de ruimte voelt om even lekker de leerling te zijn, ook al ben je zelf al jaren docent. Ze heeft echt hele scherpe oren en hele bak aan kennis en ervaring, maar bovenal is ze gewoon een fijn positief en energiek mens, waardoor je zin hebt om aan de slag te gaan. Marijke Nuchelmans

(zangeres - zangdocent)

DIT IS HET UNIVERSAL VOICE SYSTEEM:

Het Universal Voice System is een simpel en helder systeem om het maximale uit je stem te halen. Je leert en ervaart hoe je met de 4 universele stemkarakters kunt zingen en hoe ze klinken in het repertoire.
De 4 universele stemkarakters zijn spreken, fluisteren, roepen en klassiek.
We werken daarbij met 8 klankkenmerken om je stem verder te ontwikkelen en te verbeteren. En met de 4 pijlers (lichaam, adem, stemplooien en klankruimte) geven we je uitleg wat je precies doet.

MAAK AFSPRAAK

Vul hieronder je gegevens in. 
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak voor een coaching te maken.
Ik vind het fijn om te weten wat je doel is met de coaching.
Schrijf dit als je wilt in het onderste vakje.

0 of 350

Hallo, ik ben Elke!

Ik ben Elke Rouwmaat, zangeres, vocal coach, dirigent en arrangeur voor vocale muziek. 


Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de werking van de stem en de manier waarop ik zangers op de meest efficiënte manier kan helpen beter te worden. 

Ik heb na mijn opleidingen Docent Muziek en Zang eerst een berg ervaring opgedaan als docent muziek, zangdocent, zangeres/pianist en koordirigent.


Daarna ben ik de opleiding tot Estill Master Trainer gaan doen, en na het behalen van mijn diploma ben ik me verder gaan verdiepen in het Universal Voice Systeem.


Nu ben ik onderdeel van het kernteam en Master Teacher - Course Instructor binnen het Universal Voice Institute.

Daarnaast werk ik als zangdocent aan het ArtEZ conservatorium, geef ik workshops, cursussen en coachings en ben ik vocal coach van een vocal group. 

Naast het vocal coach zijn is zingen en piano spelen mijn andere grote liefde: met Elke Keer Anders speel ik op de mooiste evenementen.


Ik heb gemerkt dat ik zangers en sprekers van alle niveau’s op een makkelijke, en praktische manier kan helpen beter te worden door ze te laten luisteren naar klank, ze concrete aanwijzingen en simpele oefeningen te geven voor de manier waarop ze hun klank kunnen verbeteren.


Dat is wat ik het liefste doe: mensen helpen een moeilijk instrument op een zo simpel mogelijke manier te leren controleren, zodat zingen leuk blijft!

Persoonlijke noot

Ik hoop dat deze coaching jou als zanger en/of spreker blij maakt: de stem is een complex ding en mijn ultieme doel is het om het zingen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken en jou het plezier in het zingen te laten behouden en daarnaast je zoveel mogelijk te leren over dit instrument en de mogelijkheden ervan!ElkeZingt

Terms and Conditions   |  Privacyverklaring   |      |