Train Your Voice (online)
met het Universal Voice System 

Op vrijdag 24 april, 1 mei en 8 mei organiseer ik een online workshop ‘Train Your Voice Online'. Deze workshop wordt in 2 delen online gegeven in verband met het Coronavirus.

De cursus duurt per sessie van 10:00-12:00 en zal plaatsvinden via zoom.

Om mee te doen: meld je aan via www.zoom.us

Er zijn maximaal 12 deelnemers
Nu niet voor 100 maar voor 90 euro, inclusief btw kan je deelnemen aan de workshop

Boek workshopTRAINING TOOLS VOOR UNIVERSAL VOICE

Lekker zingen? Niet moeilijk doen! Door de eenvoud en begrijpelijkheid van het Universal Voice Systeem is iedereen in staat zijn of haar stem sneller beter te leren gebruiken. Concrete heldere aanwijzingen helpen elke cursist zijn stem beter te begrijpen en te verbeteren. Het Universal Voice System gebruikt 4 pijlers, 8 klankkenmerken en 4 stemkarakters. Hiermee leer je elk gewenste klank te maken die jij wilt. Zingen is niet ingewikkeld! Zingen moet voor iedereen mogelijk zijn en dus helpen wij jou aan de perfecte tools om je stem gemakkelijk te trainen zodat zingen nog leuker wordt.


VOOR WIE?

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten, koren en koordirigenten die reeds in het bezit zijn van de Universal Voice Guide. De Guide gelezen hebben is echter geen absolute vereiste om te kunnen deelnemen.


PERSONAL VOICE PLAN

Bij het Universal Voice Institute komt elke deelnemer met zijn eigen ervaring en zijn eigen doelen; wij brengen die over op jouw eigen personal voice plan zodat je direct ziet wat je kunt ontwikkelen. Dat geldt dus ook voor het trainen van je stem. Samen met jou bekijken/ beluisteren we wat jouw vocale doel is en wat jij wilt trainen.

Voor dat doel geven we jou de tools om ook thuis, met behulp van de Universal Voice Guide, je stem steeds verder te kunnen ontwikkelen.


WAT GA IK LEREN / ONTWIKKELEN?

We werken met het Universal Voice System door de hele dag meerstemmig te zingen. Je krijgt een korte uitleg van het systeem waarbij we elke keer een ander stuk instuderen.

Aan de hand van verschillende houdingen die je leert toepassen hoor je direct het resultaat hiervan op jouw klank. Daarbij ervaar je ook je eigen ademdruk en ademstroom en leer je begrijpen wat je wanneer nodig hebt. Is je ademsteun niet optimaal dan moet je deze workshop doen omdat je hier voor het eerst leert ervaren en begrijpen wat men er mee bedoelt. Je gaat alle klankkenmerken gebruiken die er zijn binnen de 4 stemkarakters waarin we het verschillende repertoire samen gaan zingen. We geven iedereen ook oefeningen uit het boek mee na de korte 1 op 1 coaching die we doen om jouw persoonlijk advies en hulp te bieden. Je krijgt daarop ook je eigen Personal Voice Plan met oefeningen om jouw vocale doel te bereiken. We sluiten af met vragen en antwoorden.

Zingen, zingen, luisteren, voelen en nog meer zingen. We gaan dus niet zozeer in op de stof, maar op de vraag hoe je met ons systeem in de praktijk kunt trainen. En dat kun je maar op 1 manier ervaren: door te doen.


Boek workshop