Of je nu kiest voor een solo-show, gezelligheid met muzikale vrienden, een tikkeltje gek of juist heel serieus; Elke Keer Anders past zich graag aan. 

 

Ik speel graag op jouw huwelijksceremonie, evenement, diner of beurs en pas mijn repertoire aan op de gelegenheid.
Door mijn jarenlange ervaring in crazy-piano-achtige concepten waarbij we tijdens een avond enkel speelden wat publiek op dat moment wilde horen, heb ik een enorme repertoirelijst opgebouwd en kan ik me aan iedere gelegenheid aanpassen. 

 

Ik zing en speel piano en voer je in mijn show mee naar een muzikale wondere wereld vol onverwachte twists.
Elke Keer Anders is niet zomaar een act met zang en piano, maar een reis waarbij het publiek net zo belangrijk is als de muzikanten zelf.
Laat je verrassen, ontdek Elke Keer Anders en geniet!


Zien wat ik zoal zing en speel? Bekijk de Elke Keer Anders Promo

ZANGERES

Naast Elke Keer Anders ben ik freelance zangeres bij uiteenlopende muzikale projecten zoals popbands, harmonie-orkesten, bigbands, pianoshows, akoestische ensembles en koren. 

 

In de afgelopen jaren heb ik verschillende muziektheatervoorstellingen gemaakt.

 

Ook maakte ik deel uit van de unieke en eigenzinnige groep How about Eve, waar ik toetsen en vocals voor mijn rekening nam. Een creatieve groep waar ik ontzettend veel ervaring op heb gedaan als het gaat om "out of the box denken".

 
STUDIO

Ik zing en spreek op verzoek stemmen in. Dit kan ik thuis in mijn homestudio waar ik alle benodigdheden heb om een professionele opname te maken, of in een studio naar keuze.
Zo werk ik voor studio Audiocult in Kaatsheuvel en Supreme Music Hamburg voor verschillende animatie- / attractie- en reclameopdrachten. 

Doordat ik mijn stem op alle mogelijke manieren kan laten klinken, word ik vaak terug gevraagd voor de meest uiteenlopende opdrachten

Ik maak op verzoek arrangementen voor kleine vocale ensembles. Ik zing de (vrouwelijke) partijen in en indien gewenst kan er ook een begeleidingsband worden gemaakt. 

Voornaam
E-mail*
Bericht
0 of 350