Of je nu kiest voor een solo-show, gezelligheid met muzikale vrienden, een tikkeltje gek of juist heel serieus; Elke Keer Anders past zich graag aan. 

 

Elke speelt op uiteenlopende evenementen: persoonlijke evenementen als een huwelijksceremonie, verjaardag of huiskamerconcert maar ook bedrijfsevenementen als een teamdag, diner of beurs.

 

Elke zingt en speelt piano en voert je in haar show mee naar haar muzikale wondere wereld vol onverwachte twists. Elke Keer Anders is niet zomaar een pianoshow met verzoekjes maar een reis waarbij het publiek net zo belangrijk is als de muzikanten zelf. Laat je verrassen, ontdek Elke Keer Anders en geniet!

 

Zien wat ik zoal zing en speel? Bekijk de Elke Keer Anders Promo

 

 

ZANGERES

Naast Elke Keer Anders is Elke freelance zangeres bij uiteenlopende muzikale projecten zoals popbands, harmonie-orkesten, bigbands, pianoshows, akoestische ensembles en (als solist) koren. 

 

In de afgelopen jaren heeft Elke verschillende muziektheatervoorstellingen gemaakt.

 

Ook maakte Elke deel uit van de unieke en eigenzinnige groep How about Eve, waar zij toetsen en vocals voor haar rekening nam.

 
STUDIO

Elke maakt op verzoek arrangementen voor kleine vocale ensembles. Ze zingt de (vrouwelijke) partijen in en indien gewenst kan er ook een begeleidingsband worden gemaakt.