UNIVERSAL VOICE SYSTEEM

ADVANCED

Er is slechts beperkt plek, wees op tijd!

WORD IN 2 DAGEN ZOWEL EEN BETERE VOCALIST
ALS 
EEN BETERE PEDAGOOG

Hoe werkt mijn stem? En wat kan ik er allemaal mee? 
Universal Voice System ADVANCED is een 2-daagse cursus waarin het verder ontwikkelen en training van jouw stem centraal staan.

Universal Voice System ADVANCED is gericht op zangers (van amateur tot professional), koordirigenten, logopedisten, acteurs en zangpedagogen. We gaan tijdens deze vervolgcursus dieper in op de materie. Deze cursus is dus echt gericht op stemgebruikers die zich nog verder willen ontwikkelen.

Jouw persoonlijke vocale doel staat centraal. We starten daarom de cursus met het opstellen van jouw Personal Voice Plan (PVP). Hieruit volgt hoe jij jezelf kunt verbeteren en ontwikkelen naar een optimaal geluid.

Je leert alle mogelijke variaties op de basis stemkarakters. Zoals het mengen van de karakters en het toevoegen en maken van effecten.

Je wordt in de level 2 cursus niet alleen een betere vocalist maar ook een betere  pedagoog met meer kennis en begrip. Simpel, helder en beter leren zingen maar ook beter kunnen uitleggen.

'Deze cursus is gericht op stemgebruikers die zich nog verder willen ontwikkelen'

De tweedaagse cursus wordt gegeven door Elke Rouwmaat en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er is een uur pauze. De cursus wordt gegeven in Elst (GLD).  


Nadat je THE BASICS (Level 1) gevolgd hebt is tijd voor de volgende stap ADVANCED (Level 2)  om je stem thuis heel makkelijk verder ontwikkelen. Je doet dit met met behulp van ons boek en bijbehorende oefeningen of met het trainingsportaal. Of dat nu is voor het zingen in je amateurkoor is of als professional op de planken van een opera of een grote musical.

 
HEB JE UVS - THE BASICS GEDAAN?
MELD JE DAN AAN!
DATUM: 13&14 december 2024

LOCATIE: ELST (GLD)

€320,-
DIT IS HET UNIVERSAL VOICE SYSTEEM:

Het Universal Voice System is een simpel en helder systeem om het maximale uit je stem te halen. Je leert en ervaart hoe je met de 4 universele stemkarakters kunt zingen en hoe ze klinken in het repertoire.
De 4 universele stemkarakters zijn spreken, fluisteren, roepen en klassiek.
We werken daarbij met 8 klankkenmerken om je stem verder te ontwikkelen en te verbeteren. En met de 4 pijlers (lichaam, adem, stemplooien en klankruimte) geven we je uitleg wat je precies doet.

 HEB JE UVS - THE BASICS GEDAAN?MELD JE DAN AAN!
DATUM: 13&14 december 2024

LOCATIE: ELST (GLD)

€320,-Wat anderen zeggen over ElkeZingt

De Advanced cursus van afgelopen weekend vond ik heel interessant, leerzaam en leuk! 

Daarnaast vind ik jou een inspirerende docente! 


Else Schreur

(zangeres - zangdocent)

 Super bedankt voor de Advanced cursus. Voor je energie, je enorme gulle houding, de kennis die je deelt. Ik vind het heel gaaf dat jij het zo goed kunt uitleggen, en ook perfect kunt voordoen wat je bedoelt. Je bent echt een vakvrouw!Jolanda Brus

(dirigent)

 Na de basics cursus, was ik zo enthousiast dat ik me inschreef voor de advanced cursus. Wat een fijne en waardevolle dagen: Universal Voice is enorm concreet en toepasbaar en dat maakte dat wederom veel puzzelstukjes op zijn plek vielen. Niet alleen kan ik mijn leerlingen nu nog beter helpen, ook heb ik zelf als zangeres weer meer handvatten om me verder te ontwikkelen. Naast dat  inhoud interessant was, was ook de vorm van de cursus fijn. Elke was duidelijk erg enthousiast, wist elke vraag te beantwoorden en zorgde voor een veilige sfeer. Knap ook hoe ze iedereen 'zag' zonder het belang van de groep uit het oog te verliezen. Een aanrader!Anne Ermens

(zangeres/zangdocent)

Hallo!

Ik ben Elke Rouwmaat: zangeres, vocal coach, en dirigent en bovenal: genieter van alles wat ik doe!

Ik heb altijd geprobeerd om iedere dag te doen waar ik blij van word - of het nou zingen is, coachen, maken of (ook niet onbelangrijk af en toe) helemaal niks doen. Dat heeft met tot nu toe alleen maar moois opgeleverd!


Als zangeres/pianist heb ik mogen spelen in uiteenlopende bezettingen op de meest uiteenlopende plaatsen:
Van solo in de Ziggo Dome Member Lounge tot met voltallige band in de Aston Martin Racing Hospitality VIP Lounge van de "24 uur van Le Mans", van Bruiloft-in-sprookjesachtig-kasteel tot feesttent op de kermis in het noordelijkste puntje van Nederland, van Eftelingtheater tot achtertuin-verjaardag. 

Maar ook zingen in theatervoorstellingen, meedoen in producties als The Wall van Pink Floyd of een liedjes-van-Toon-Hermans-programma begeleiden maken me ontzettend blij!


In mijn homestudio neem ik regelmatig stemmen op, zowel koortjes als stemmen voor tekenfilms of de Efteling. Dit heeft direct weer raakvlakken met mijn fascinatie voor stem: Door te acteren moet je stem 'meekleuren' en daardoor is iedere klus een enorm feest om het juiste geluid te zoeken.


Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de werking van de stem en de manier waarop ik zangers op de meest efficiënte manier kan helpen beter te worden. 


Na mijn opleidingen Docent Muziek en Zang heb ik eerst een berg ervaring opgedaan als docent muziek, zangdocent, zangeres/pianist en koordirigent.

Daarna ben ik de opleiding tot Estill Master Trainer gaan doen, en na het behalen van mijn diploma ben ik me verder gaan verdiepen in het Universal Voice Systeem: een systeem wat zangtechniek op een concrete manier uitlegt met taal die iedereen begrijpt.


Op dit moment ben ik onderdeel van het kernteam en Master Teacher - Course Instructor binnen het Universal Voice Institute.

Daarnaast werk ik als zangdocent aan het ArtEZ conservatorium, geef ik workshops, cursussen en coachings en ben ik vocal coach van een vocal group. 

Ik heb gemerkt dat ik zangers en sprekers van alle niveau’s op een makkelijke, en praktische manier kan helpen beter te worden door ze te laten luisteren naar klank, ze concrete aanwijzingen en simpele oefeningen te geven voor de manier waarop ze hun klank kunnen verbeteren.


Dat is wat ik het liefste doe als het gaat om vocal coaching: mensen helpen een moeilijk instrument op een zo simpel mogelijke manier te leren controleren, zodat zingen leuk blijft!


Persoonlijke noot

Ik hoop dat deze cursus jouw als zanger en/of spreker blij maakt: de stem is een complex ding en mijn ultieme doel is het om het zingen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken en jou het plezier in het zingen te laten behouden en daarnaast je zoveel mogelijk te leren over dit instrument en de mogelijkheden ervan!ElkeZingt

Terms and Conditions   |  Privacyverklaring   |      |