UNIVERSAL VOICE SYSTEEM

THE BASICS

Er is slechts beperkt plek, wees op tijd!

LEER IN 2 DAGEN GEGARANDEERD BETER ZINGEN EN SPREKEN

Hoe werkt mijn stem? En wat kan ik er allemaal mee?

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 april 2021 organiseren we in Oost Nederland (precieze locatie volgt) de cursus ‘Universal Voice System | Basics.

Deze tweedaagse cursus wordt gegeven door Elke Rouwmaat en Jasmin de Wilde en duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur. Er is een uur pauze.

Voor 295 euro, inclusief btw kan je deelnemen aan de cursus.

De tweedaagse cursus wordt gegeven door Elke Rouwmaat en Jasmin de Wilde en duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur. Er is een uur pauze. De precieze locatie volgt.  

Universal Voice System THE BASICS is een 2-daagse cursus waarin de ontwikkeling en training van jouw stem centraal staan.

Voor wie?

THE BASICS (Level 1) richt zich op zangers van alle niveaus, zangpedagogen, koordirigenten, logopedisten, acteurs en (openbare) sprekers.

Voorwaarde voor deelnemen is dat je in bezit bent van de Universal Voice Guide. En dat je in elk geval hoofdstuk 1 t/m 3 gelezen hebt. Ben je nog niet in het bezit van de Universal Voice Guide? Bestel hem dan hier.

Doel

4 stemkarakters, 8 klankkenmerken, 4 pijlers. Meer heb je niet nodig voor het optimaliseren van jouw vocale mogelijkheden. Dompel je onder in THE BASICS en je leert met onze handvatten in 2 dagen gegarandeerd beter zingen en spreken.

Personal Voice Plan

Wij brengen jouw doelen over in jouw eigen personal voice plan zodat je direct ziet wat je kunt ontwikkelen. We werken in deze cursus met kleine groepen. Zo kunnen we ruim tijd besteden aan het samen opstellen van jouw eigen personal voice plan. Daarbij staat jouw vocale doel centraal. Op die manier krijg jij in beeld wat jij zou moeten trainen om je doel te halen. Vanzelfsprekend krijg je ook het antwoord op de vraag hoe je dat doet binnen jouw individuele mogelijkheden.


WAT GA IK LEREN/ ONTWIKKELEN?

Jij leert op een snelle en effectieve manier jouw klank en sound die jij zoekt verbeteren. Zodoende ga je naar huis met:

  • Een grotere omvang
  • Een groter dynamisch (volume) gebruik
  • Meer controle in een heldere of ‘breathy’ sound
  • Een goed vibrato
  • Een vrijere klank
  • Meer scherpte/warmte/metaligheid/draagkracht, om zo de ideale klankkleur beter te leren en controleren
  • Oraal en nasaal zingen
  • Effecten maken

Dompel je onder in THE BASICS en leer in 2 dagen gegarandeerd beter zingen en spreken.

'Deze cursus is geschikt voor zangers/sprekers en pedagogen van alle niveau's en alle stijlen'

Je krijgt als zanger of spreker niet alleen antwoord op al je vragen over het gebruik van je stem.

Maar ook oefeningen en hulp om je stem te verbeteren voor meer vocale vrijheid, variaties en kleur.

Schrijf je daarom in voor UVS The Basics. Jouw stem wordt beter en makkelijker. 


Je weet en begrijpt wat je nog meer kan doen om het maximale uit je stem te halen en te genieten van wat je allemaal kan. Zodoende maken we het leuker voor je en tegelijk ook simpeler!


Na het volgen van THE BASICS (Level 1) kan je je stem thuis heel makkelijk verder ontwikkelen. Je doet dit met met behulp van ons boek en bijbehorende oefeningen, Of dat nu is voor het zingen in je amateurkoor is. Of als professional op de planken van een opera of een grote musical.


 
HEB JE DE UNIVERSAL VOICE GUIDE IN JE BEZIT?
(klik hier om het boek te bestellen)
MELD JE DAN AAN!
DATUM: 9 & 10 april 2021

LOCATIE: NTB (REGIO ARNHEM/NIJMEGEN OF ENSCHEDE)

€295,-
DIT IS HET UNIVERSAL VOICE SYSTEEM:

Het Universal Voice System is een simpel en helder systeem om het maximale uit je stem te halen. Je leert en ervaart hoe je met de 4 universele stemkarakters kunt zingen en hoe ze klinken in het repertoire.
De 4 universele stemkarakters zijn spreken, fluisteren, roepen en klassiek.
We werken daarbij met 8 klankkenmerken om je stem verder te ontwikkelen en te verbeteren. En met de 4 pijlers (lichaam, adem, stemplooien en klankruimte) geven we je uitleg wat je precies doet.

 HEB JE DE UNIVERSAL VOICE GUIDE IN JE BEZIT?
(klik hier om het boek te bestellen)
MELD JE DAN AAN!


DATUM: 9 EN 10 april 2021

LOCATIE: NTB (REGIO ARNHEM/NIJMEGEN OF ENSCHEDE)

€295,-

Wat anderen zeggen over ElkeZingt

Elke is niet alleen uitvoerig opgeleid- en gespecialiseerd in stemtechniek, ze heeft ook een grote hoeveelheid ‘live’ ervaring waardoor ik aansluiting voel met betrekking tot mijn professioneel bestaan als zangeres. Haar benadering is praktisch, doelgericht en ze weet een ontspannen sfeer te creëren. 


Brenda Bee

(zangeres)

 Wat zo fijn is aan Elke is dat ze je als professional volledig gelijkwaardig kan benaderen en je tegelijk ook super veel te leren heeft. Ze laat je volledig in je waarde, waardoor je echt de ruimte voelt om even lekker de leerling te zijn, ook al ben je zelf al jaren docent. Ze heeft echt hele scherpe oren en hele bak aan kennis en ervaring, maar bovenal is ze gewoon een fijn positief en energiek mens, waardoor je zin hebt om aan de slag te gaan. Marijke Nuchelmans

(zangeres - zangdocent)

Hallo, ik ben Elke!

Ik ben Elke Rouwmaat, zangeres, vocal coach, dirigent en arrangeur voor vocale muziek. 


Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de werking van de stem en de manier waarop ik zangers op de meest efficiënte manier kan helpen beter te worden. 

Ik heb na mijn opleidingen Docent Muziek en Zang eerst een berg ervaring opgedaan als docent muziek, zangdocent, zangeres/pianist en koordirigent.


Daarna ben ik de opleiding tot Estill Master Trainer gaan doen, en na het behalen van mijn diploma ben ik me verder gaan verdiepen in het Universal Voice Systeem.


Nu ben ik onderdeel van het kernteam en Master Teacher - Course Instructor binnen het Universal Voice Institute.

Daarnaast werk ik als zangdocent aan het ArtEZ conservatorium, geef ik workshops, cursussen en coachings en ben ik vocal coach van een vocal group. 

Naast het vocal coach zijn is zingen en piano spelen mijn andere grote liefde: met Elke Keer Anders speel ik op de mooiste evenementen.


Ik heb gemerkt dat ik zangers en sprekers van alle niveau’s op een makkelijke, en praktische manier kan helpen beter te worden door ze te laten luisteren naar klank, ze concrete aanwijzingen en simpele oefeningen te geven voor de manier waarop ze hun klank kunnen verbeteren.


Dat is wat ik het liefste doe: mensen helpen een moeilijk instrument op een zo simpel mogelijke manier te leren controleren, zodat zingen leuk blijft!

Persoonlijke noot

Ik hoop dat deze cursus jouw als zanger en/of spreker blij maakt: de stem is een complex ding en mijn ultieme doel is het om het zingen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken en jou het plezier in het zingen te laten behouden en daarnaast je zoveel mogelijk te leren over dit instrument en de mogelijkheden ervan!ElkeZingt

Terms and Conditions   |  Privacyverklaring   |      |