UNIVERSAL VOICE SYSTEEM

BELT TO THE MAX!

Er is slechts beperkt plek, wees op tijd!

Ook al ben je hier nauwelijks bekend mee, in no-time ben je waanzinnig aan het belten!

Ben je klaar voor veel geluid??

Op vrijdag  26 februari 2021 organiseren we in Elst (gld) de workshop ‘belten zonder problemen'.

Deze workshop wordt gegeven door Elke Rouwmaat en duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er is een uur pauze.

Belten komt voor in pop, rock, soul, jazz en musical repertoire. Om in die genres lekker te kunnen zingen wil jij dus ook lekker kunnen belten! Hoe klinkt nou een echt goede belt? Die vraag gaan we voor jou zeker beantwoorden en dan aan de slag: tijdens deze workshopdag leer je veel makkelijker in de hoogte belten en hoe je het belten in de hoogte kunt trainen zodat je steeds sterker (luider) kunt worden.

VOOR WIE?

BELT TO THE MAX is gericht op zangers van alle niveaus, pedagogen, logopedisten en koordirigenten. Kennis van techniek is niet vereist om aan deze dag te kunnen deelnemen.

 
MELD JE AAN!
DATUM: 26 febrUARI 2021

LOCATIE: ELST (GLD)

€100,-


WAT GA IK LEREN/ ONTWIKKELEN?

Aan de hand van de beste Belting voorbeelden maak je kennis maken met Belting. Met het Universal Voice System leer je dat belten zingen is met een roepend karakter en dat dit de enige beperkende factor is. Je leert de juiste houding, de juiste ademstroom en ademdruk, de juiste steminstelling en klankkleur en dat op spelende wijze met geweldige oefeningen.

Ook al ben je nauwelijks bekend hiermee, in ‘no time’ ben je waanzinnig aan het belten. Je ervaart dat je veel meer kan en hoe simpel je dit kunt ontwikkelen.

Je leert herkennen hoe je dit veilig kan doen met de juiste hoeveelheid luidheid en scherpte, ‘twang’ in je stem. We leggen je kort uit wat de anatomie is die nodig is voor Belting maar het accent bij Universal Voice ligt op DOEN. 

Jij zingt, jij hoort, jij voelt, jij belt to your max!


PERSONAL VOICE PLAN

Bij het Universal Voice Institute komt elke deelnemer met zijn eigen ervaring en zijn eigen doelen; wij brengen die over op jouw eigen personal voice plan zodat je direct ziet wat je kunt ontwikkelen. Dus ben jij al bekend met belten? Of is het voor jou nieuw? Universal Voice Institute leert je op een veilige manier het belten onder de knie te krijgen óf te perfectioneren als je er al ervaring mee hebt.


Haal het maximale uit je stem en leer de vrijheid die Belten je geeft tijdens zingen. 


'Gooi al je passie en liefde in de strijd en vind jouw perfecte Beltklank en zing zoals nog nooit te voren!'

DIT IS HET UNIVERSAL VOICE SYSTEEM:

Het Universal Voice System is een simpel en helder systeem om het maximale uit je stem te halen. Je leert en ervaart hoe je met de 4 universele stemkarakters kunt zingen en hoe ze klinken in het repertoire.
De 4 universele stemkarakters zijn spreken, fluisteren, roepen en klassiek.
We werken daarbij met 8 klankkenmerken om je stem verder te ontwikkelen en te verbeteren. En met de 4 pijlers (lichaam, adem, stemplooien en klankruimte) geven we je uitleg wat je precies doet.

 MELD JE AAN!


DATUM: 26 februari 2021

LOCATIE: ELST (GLD)

€100,-

Wat anderen zeggen over ElkeZingt

Elke is niet alleen uitvoerig opgeleid- en gespecialiseerd in stemtechniek, ze heeft ook een grote hoeveelheid ‘live’ ervaring waardoor ik aansluiting voel met betrekking tot mijn professioneel bestaan als zangeres. Haar benadering is praktisch, doelgericht en ze weet een ontspannen sfeer te creëren. 


Brenda Bee

(zangeres)

 Wat zo fijn is aan Elke is dat ze je als professional volledig gelijkwaardig kan benaderen en je tegelijk ook super veel te leren heeft. Ze laat je volledig in je waarde, waardoor je echt de ruimte voelt om even lekker de leerling te zijn, ook al ben je zelf al jaren docent. Ze heeft echt hele scherpe oren en hele bak aan kennis en ervaring, maar bovenal is ze gewoon een fijn positief en energiek mens, waardoor je zin hebt om aan de slag te gaan. Marijke Nuchelmans

(zangeres - zangdocent)

Hallo, ik ben Elke!

Ik ben Elke Rouwmaat, zangeres, vocal coach, dirigent en arrangeur voor vocale muziek. 


Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de werking van de stem en de manier waarop ik zangers op de meest efficiënte manier kan helpen beter te worden. 

Ik heb na mijn opleidingen Docent Muziek en Zang eerst een berg ervaring opgedaan als docent muziek, zangdocent, zangeres/pianist en koordirigent.


Daarna ben ik de opleiding tot Estill Master Trainer gaan doen, en na het behalen van mijn diploma ben ik me verder gaan verdiepen in het Universal Voice Systeem.


Nu ben ik onderdeel van het kernteam en Master Teacher - Course Instructor binnen het Universal Voice Institute.

Daarnaast werk ik als zangdocent aan het ArtEZ conservatorium, geef ik workshops, cursussen en coachings en ben ik vocal coach van een vocal group. 

Naast het vocal coach zijn is zingen en piano spelen mijn andere grote liefde: met Elke Keer Anders speel ik op de mooiste evenementen.


Ik heb gemerkt dat ik zangers en sprekers van alle niveau’s op een makkelijke, en praktische manier kan helpen beter te worden door ze te laten luisteren naar klank, ze concrete aanwijzingen en simpele oefeningen te geven voor de manier waarop ze hun klank kunnen verbeteren.


Dat is wat ik het liefste doe: mensen helpen een moeilijk instrument op een zo simpel mogelijke manier te leren controleren, zodat zingen leuk blijft!

Persoonlijke noot

Ik hoop dat deze workshop jouw als zanger en/of spreker blij maakt: de stem is een complex ding en mijn ultieme doel is het om het zingen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken en jou het plezier in het zingen te laten behouden en daarnaast je zoveel mogelijk te leren over dit instrument en de mogelijkheden ervan!

ElkeZingt

Terms and Conditions   |  Privacyverklaring   |      |