ElkeZingt

Elke Rouwmaat, zangeres & vocal coach

WORKSHOPS

Als koor, vocal group, ensemble, theatersport- of toneelvereniging werk je vaak naar een optreden of voorstelling toe. Dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk doen! Een bruisende workshop Vocal Skills of Stagepresence (of een combinatie van beide) kan hierbij heel zinvol zijn!


Workshop Vocal Skills met het Universal Voice System

De workshop Vocal Skills wordt geheel toegespitst op het niveau van de groep. Welke mogelijkheden heeft jouw stem binnen de groep, hoe gebruik je je stem op de juiste manier, hoe kun je samen dezelfde klank maken en daarmee varieren? Het Universal Voice System is een simpele en effectieve manier om beter en makkelijker te zingen in alle stijlen.

Van tevoren wordt overlegd waar de nadruk op gelegd wordt tijdens de workshop en (indien van toepassing) welke stukken behandeld worden.


Workshop Stagepresence

Bij een workshop Stagepresence ligt de nadruk op de betekenis van de muziek. Wat ben je eigenlijk aan het zingen en hoe sta je erbij? Wat is je expressie? Wat kun je doen om het publiek te boeien?

Van tevoren wordt overlegd welke stukken worden behandeld.
Social

Waarom Elke Zingt?

     -     Certified Master Teacher in Estill Voice Training

     -     Universal Master Teacher bij Universal Voice Institute

     -     Docent Zang op ArtEZ Conservatorium

     -     Jarenlange ervaring als koorzangeres, onderdeel van kleine ensembles en dirigent/coach van verschillende vocal groups

     -     Jarenlange ervaring als zangeres in zowel bands als musical en muziektheaterproductie


De combinatie van een berg praktijkervaring en kennis met een flinke portie enthousiasme en positieve energie zorgt ervoor dat de workshop perfect past bij de wensen van jullie groep!Praktische informatie

     -     Een workshop duurt minimaal 1,5 uur

     -     Van tevoren wordt afgesproken op welke datum, tijd en locatie de workshop zal plaatsvinden.

     -     De stukken die worden behandeld worden minimaal 2 weken van tevoren toegestuurd ter voorbereiding van de workshop.De twee workshops kunnen ook worden gecombineerd.

Vind je het leuk om samen te werken aan je stem, verschillende klankkleuren en een goede koorklank? Of lijkt het je leuk om te werken aan je podiumpresentatie/interpretatie? Stuur een mail naar workshop@elkezingt.nl